Ajankohtaiset

Nimityksiä

Aamulehden urheilutoimituksen uutispäällikkönä aloittaa vuoden 2015 alusta Elina Paasonen, joka on viimeksi toiminut urheilutoimituksen varaesimiehenä. Paasonen on työskennellyt Alma Mediassa vuodesta 2005 alkaen, ensin Iltalehden urheilutoimituksessa, ja vuodesta 2007 alkaen Aamulehdessä. Paasonen on kirjoittanut Aamulehteen paitsi urheilusta, myös esimerkiksi ulkomaanuutisia sekä kulttuuri- ja talousjuttuja.

> Lue koko juttu

Ylen A-Studiossa pitkään vaikuttanut Matti Virtanen siirtyy Talouselämän toimittajaksi, kertoo Markkinointi&Mainonta.

> Lue koko juttu

Radio Ravun uudeksi päätoimittajaksi on nimitetty Mikko Sokero. Hän on aiemmin toiminut kanavan ohjelmapäällikkönä. Yksityisen puheradion aiempi päätoimittaja Timo Uusi-Kerttula siirtyy Radioyhtiö Rapu Oy:n hallituksen päätoimikseksi puheenjohtajaksi. Puheentuottajiksi kanavalle on nimitetty Hanna-Sofia Jauhiainen, Atte Pekkola ja Cia Widing.

> Lue koko juttu

Filosofian maisteri, viittomakielentulkki Aija Pirinen on joulukuun 2014 alusta alkaen nimitetty kuopiolaisen Viikkosavon päätoimittajaksi. Viikkosavo on Kuopion luetuin kaupunkilehti. Keskiviikkoisin ilmestyvän printtilehden painos on 62 500 kappaletta.

> Lue koko juttu

Viikkolehti Seiskalle on nimitetty uudet päätoimittajat. Vastaavana päätoimittajana aloittaa Joni Soila ja uutispäätoimittajana Heli Karonen.

> Lue koko juttu

Kansan Uutisten toimitussihteeri Johan Alén on nimitetty verkkotuottajaksi KU:n, Kansan Tahdon, Satakunnan Työn ja Ny Tidin yhteiseen verkkomediaprojektiin. Projekti alkaa tammikuussa, ja kestää puoli vuotta.

> Lue koko juttu

Etelä-Suomen Sanomien uusi päätoimittaja on Perttu Kauppinen. Kauppinen aloittaa uudessa toimessaan 26. tammikuuta. Hänestä tulee samalla mediatalo ESA:n sisällöntuotannon johtaja. Kauppinen on viimeksi toiminut Helsingin Sanomien toimituspäällikkönä. Hän irtisanoutui HS:sta lokakuun lopussa.

> Lue koko juttu

MTV Uutisten toimittaja Anne Sjöholm on nimitetty valtioneuvoston kanslian EU-asioiden viestintäpäälliköksi. Sjöholmin vastuulla on valtioneuvoston ja pääministerin EU-viestinnän suunnittelu, toteutus ja koordinointi. Hän vastaa myös EU-ministerivaliokunnan ja Eurooppa-neuvoston kokouksien viestinnästä Suomen osalta.

> Lue koko juttu
logo Suomen Journalistiliiton
ammattilehti
94. vuosikerta