Kotipuro ja Salovaara SJL:n hallitukseen

JOURNALISTI
26.5.2017

Markku Lappalainen, teksti

Toimittaja Anne Kotipuro ja freelancetoimittaja Outi Salovaara korvaavat päätoimittajaksi siirtyneen Sari Sainion ja eläkkeelle jääneen Seppo Häkkisen.

Oriveden Sanomien toimittaja Anne Kotipuro ja freelancetoimittaja Outi Salovaara valittiin Journalistiliiton hallitukseen liiton valtuuston kokouksessa Helsingissä 18. toukokuuta.

Kotipuro edustaa Pirkanmaan journalisteja. Hän on toiminut pitkään liiton valtuustossa ja yhdistystasolla eri tehtävissä. Hän korvaa hallituksessa päätoimittajan tehtävään siirtyneen Sari Sainion.

Salovaara edustaa Itä-Suomen Sanomalehtimiesyhdistystä. Liiton hallituksessa hän on toiminut 2011–2014, valtuustossa 2006–2010 ja tämän kauden. Hän on kansainvälisen toiminnan aktiivi. Salovaara valittiin hallitukseen Kymenlaakson Journalistien Seppo Häkkisen jäätyä eläkkeelle.4 2020
Arkisto

Lomauttaminen koronakiireen keskellä on moraalitonta, mahdollisesti jopa laitonta

Näyttää siltä, että moni mediayritys on ilmoittanut lomautuksista ja käynyt yt-neuvottelut ”varmuuden vuoksi”. Aikeissa on paljon moraalitonta ja mahdollisesti myös laitonta, kirjoittaa Maria Pettersson.

Tuomas Peltomäki työskentelee nyt kotonaan Hyvinkäällä. Seurana Nuka-koira.

Kollegan haastatteleminen on parasta journalismia, Tuomas Peltomäki

Nyt-liitteen esimies tietää, ettei Twitterissä selviä hengissä, ellei osaa näytellä tyhmää.

Mitt i vårt livs största story

”Det som händer ställer journalisten i svår position. Vi vinner ingenting på att skapa oro, men är trots allt satta till att granska makten, att ställa våra frågor i en situation där entydlig forskning saknas”, skiver Mikaela Löv.

Näin tehdään valaistus elokuvaan

Elokuvan valaistus on tarkkaa sunnittelua. Matleena Kuusela kertoo, miten työ eteni kesällä ensi-iltansa saavan Eden-elokuvan kohdalla.

Porsastelu päätyy joskus uutisiinkin

”Asiallisen uutistyylin ammattilaisillakin tuntuu olevan sisimmässään sokea piste yksittäisille värittyneille sanoille”, kirjoittaa Ville Eloranta.

Uutismies jakoi ympärilleen hyvää mieltä

Kuolleita: Toimittaja Jussi Salokorpi 2.3.1964 Vaasa – 23.3.2020 Helsinki

« Takaisin
logo Suomen Journalistiliiton
ammattilehti
94. vuosikerta