Yhdistykset

JOURNALISTI
10.2.2017


Journalistiliiton jäsenyhdistykset tiedottavat.

Keski-Pohjanmaan Journalistit

Keski-Pohjanmaan Journalistien vuosikokous on 18. helmikuuta kello 12 Hotelli Kaarlessa Kokkolassa. Keskusteltavana muun muassa huvilan myynti. Ilmoittaudu 10.2. mennessä: k.hietala@kotinet.com.

 

Pohjois-Karjalan Journalistiyhdistys

Pohjois-Karjalan Journalistiyhdistyksen vuosikokous 25. helmikuuta kello 13 Joensuussa Ortodoksisessa kulttuurikeskuksessa, Kauppakatu 44. Ilmoittaudu kello 12 alkavalle lounaalle 17.2. mennessä: pkjournalisti@gmail.com.

 

Helsingin Seudun Journalistit

HSJ:n vuosikokous. Helsingin Seudun Journalistien sääntömääräinen vuosikokous Sokos Hotel Presidentissä, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki 16. maaliskuuta kello 18. Ennakkoon ilmoittautuneille on tarjolla iltapalaa ruokajuomineen kello 17.20 alkaen. Kokouksessa käsitellään HSJ:n sääntöjen 23§:n edellyttämät asiat. Journalistiliiton tervehdyksen kokousväelle tuo palvelujohtaja Simon Huldén. Ilmoittaudu: www.hsj.fi tai puhelimitse: 050 439 4538 tai 050 518 3353.

 

Kymenlaakson Journalistit

Kymenlaakson Journalistien vuosikokous on Assan Popsiksessa Kouvolassa 18. maaliskuuta kello 12. Paikalla Journalistiliiton palvelujohtaja Simon Huldén. Ilmoittaudu 28.2. mennessä: ritva.launeskoski@iitinseutulehti.fi.

 

Ylen Ohjelmatyöntekijät

Vuosikokous ja juhla. Ylen Ohjelmatyöntekijöiden vuosikokous on 18. maaliskuuta kello 12 Folkhälsanin Arenan auditoriossa Helsingissä, Topeliuksenkatu 20, Helsinki. Valtakirjojen tarkastus kello 10–12. Vuosikokouksen jälkeen YOT:n 15-vuotisjuhla kulttuuriareena Gloriassa. Ilmoittaudu: helena.pekarila@yle.fi tai 040 5059794.

 

Freelance-ammattiosasto FAO 

Freelance-ammattiosasto FAO ry:n vuosikokous on 25. maaliskuuta kello 14 Hotelli Helkan Saarni-kabinetissa, Pohjoinen Rautatiekatu 23, Helsinki. FAO:n jäsen voi edustaa valtakirjalla myös kahta muuta jäsentä. Ilmoittaudu illalliselle viimeistään 16.3. osoitteella: seppo.metso@yle.fi.

 

Yhdistyneet Mediatyöntekijät YMT

Yhdistyneet Mediatyöntekijät YMT ry:n vuosikokous on 28. maaliskuuta kello 17 Ravintola Loisteessa Kaivokatu 3, Helsinki. Jäsen voi äänestää kahden yhdistyksen jäsenen antamalla valtakirjalla. Ilmoittaudu viimeistään 20.3. osoitteella: seppo.metso@yle.fi.5 2021
Arkisto

Ensin ne hakivat journalistit. Silloin me sanoimme, että tämä ei käy.

Meidän suomalaisten pitää auttaa kollegoja muissa maissa. Se on oikein, mutta samalla autamme myös itseämme, kirjoittaa päätoimittaja Maria Pettersson.

Teit paikallisesta varuskunnasta 46-sivuisen erikoisliitteen, koska fanitat armeijaa, Pasi Koivumaa

Karjalaisen päätoimittaja on toimituksessa pidetty hahmo, mutta epäilee Stalinin ja Hitlerin ajatelleen itsestään samoin.

Näin saat kesätyöstäsi kaiken irti

Kokeneet toimittajat jakavat vinkit kesätyöntekijöille. Näillä pääset paremmin alkuun kesätöissä ja kenties koko urallasi.

Mitä journalistin pitää ymmärtää työnantajansa taloudesta?

Iso osinko voi olla hälytysmerkki – tai törkeilyä, jos yrityksessä on samaan aikaan menossa rankka säästöohjelma, kirjoittavat Annukka Oksanen ja Elina Yrjölä.

Journalisternas och hjälporganisationernas relation är problematisk

För några år sedan jobbade jag som frivillig informatör för en finsk organisation i Uganda. Det var en upplevelse jag aldrig skulle vilja ha ogjord – men inte heller göra om, skriver Liselott Lindström.

En onnistunut pilaamaan suomen kielen sääntöjä

Kun minut pyydettiin median edustajaksi suomen kielen lautakuntaan, eräs Helsingin Sanomien lukija ei vaikuttanut vilpittömän ilahtuneelta, kirjoittaa Ville Eloranta.

Kyselytunnilla valtuutetut kysyivät hallitukselta ja toimistolta liiton toimintaan ja linjauksiin liittyviä kysymyksiä. Puheenjohtaja Hanne Aho vastaa etäyhteyksin osallistuneille valtuutetuille.

Journalistiliiton kevätvaltuusto toivoi joustoa työhön

Valtuutetut toivoivat liiton edistävän etätyömahdollisuuksia myös korona-ajan jälkeen.

Media keskittyi – pitäisikö myös Journalistiliiton jäsenyhdistysten yhdistää voimansa?

Median ja työn muutokset vähentävät sijainnin merkitystä toiminnan järjestämisessä, kirjoittaa Tapio Räihä.

Kova kiire tarkastajan juttusille

Kun poliisi pysäytti toimittajan ja kuvaajan nopeusratsiaan, Mika Heikkilä turvautui pieneen valkoiseen valheeseen.

Luja ja luotettava pohjalainen

Toimittaja Päivi Leppilahti 23. 6. 1960 Teuva – 21. 3. 2021 Kankaanpää

Lehtikuvauksen uranuurtaja

Kuolleita: Kuvapäällikkö Antti Suominen 16. 9. 1938 Pori – 9. 4. 2021 Ulvila

Laajasti urheilusta ja liikunnasta

Kuolleita: Urheilutoimittaja Erkki Poutanen 19. 11. 1950 Jyväskylä – 4. 4. 2021 Tuusula

Monen lajin mestari

Kuolleita: Toimittaja Matti Korhonen 28. 11. 1928 Liminka – 1. 3. 2021 Oulu

« Takaisin
logo Suomen Journalistiliiton
ammattilehti
94. vuosikerta